Projecten

DNK

In DNK gebeurt het! Hoe leuk is het dan dat je mag schrijven over al dat moois. Voor De Nieuwe Kolk in Assen mag ik regelmatig werken aan mooie producties zoals de seizoensbrochures, of teksten schrijven voor advertorials, persberichten en de website.

Welzijnswerk Midden-Drenthe

Voor Welzijnswerk Midden-Drenthe verzorg ik wekelijks alle communicatie-uitingen, zowel extern als intern. Van het schrijven van een persbericht tot een bericht op ons intranet en van het plaatsen van berichten op socials tot het regelen van visitekaartjes.

Univé

Voor Univé Noord-Nederland schrijf ik allerlei soorten content: van teksten voor Met Elkaar en SamenIn tot e-mails naar leden. Ook mag ik de interne en externe communicatie verzorgen van een aantal mooie projecten. 

Green Planet

Voor multifuel tankstation Green Planet verzorg ik al jarenlang de communicatie. Dat betekent dat ik teksten schrijf voor de website of voor persberichten, maar ook campagnes bedenk of videoscripts schrijf. Lekker divers dus!

Rabobank – Rabo & Co

Een paar keer per jaar brengt de Rabobank Assen en Noord-Drenthe de Rabo & Co uit. Voor het magazine mag ik leden(raadsleden), andere klanten en medewerkers interviewen over hun bijdrage aan een betere wereld.

Skoren

Skoren helpt bedrijven met het ontwikkelen van groeimogelijkheden en het creëren van waarde. Een supertof bedrijf waarvoor ik een groot deel van de communicatie mag doen, zoals het schrijven van de teksten voor de nieuwe website.