Jolien Bennema tekstschrijver Assen

Jouw doelgroep centraal

Welk middel, medium of kanaal je ook kiest, uiteindelijk wil je maar één ding: jouw doelgroep bereiken. Dat doe je met teksten in begrijpelijke taal, met een heldere boodschap en een tone of voice die aansluit bij jouw bedrijf, product of dienstverlening.
Die teksten schrijf ik graag voor je!

Ik kan jou helpen met jouw interne en externe communicatie. Daarbij kun je denken aan:

  • Interviews, reportages, redactionele artikelen en advertorials;
  • Magazines van A tot Z;
  • Teksten voor flyers, folders, nieuwsbrieven, vacatures of blogs;
  • Berichten voor sociale media en/of een contentkalender;
  • Persberichten en testimonials;
  • Webteksten en teksten voor landingspagina’s;
  • Het redigeren van teksten en rapporten;
  • Communicatieadvies.

Best een flinke lijst, maar mis je iets? Neem gerust contact met mij op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contact

Van A tot Z
Webteksten zijn zinloos zonder een goed functionerende website. Een magazine of flyer kansloos zonder een goede vormgever. En socialemediaprofielen zijn waardeloos zonder goede foto’s. Gelukkig kan ik je ook daarmee helpen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een netwerk opgebouwd met daarin steengoede creatievelingen. Denk aan webdesigners, grafisch vormgevers of fotografen.

Storytelling
Interviewen is een vak apart. Een vak dat ik onder de knie heb en waar ik veel ervaring mee heb. Daardoor kan ik ook jouw redactionele artikelen schrijven. Denk aan interviews voor een magazine, een reportage van een evenement of een artikel voor jouw personeelsblad.

Redigeren
Het kan zijn dat je een groot deel liever zelf doet. Je verzamelt bijvoorbeeld met collega’s input voor jullie personeelsblad of jullie schrijven samen een rapport. Ik kan jou en jouw collega’s dan helpen met het redigeren van de teksten. Dat kan op twee manieren: ik loop jullie teksten door en zorg ervoor dat alle tik- en spelfouten eruit zijn of ik pak het grondiger aan en herschrijf alles als één geheel. De keuze is aan jou!