Jolien Bennema tekstschrijver Assen

 

Aan de slag!

Samen brengen we jouw bedrijf, product of dienstverlening onder de aandacht. Maar dat doen we niet zomaar. Je wilt immers effect hebben en aansluiting met je doelgroep vinden.

Ik ga altijd voor effectieve, consistente en duidelijke teksten. Ik maak jouw organisatie of merk zichtbaarder en zorg ervoor dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt. Zo trekken we samen klanten aan. Kies je voor mij, dan kies je voor teksten die graag gelezen worden door jouw doelgroep. Voor teksten met een heldere boodschap, vol begrijpelijke taal en een herkenbare tone of voice. Want alleen zo bereik je resultaat en zorg je ervoor dat iemand zich betrokken voelt bij wat jij wilt vertellen.

We gaan niet zomaar aan de slag
Maar zo’n effectieve tekst staat er niet zomaar. Daarom gaan we eerst samen in gesprek: Wat is je doel? Welke doelgroep wil je aanspreken? En welk medium past daar het beste bij? Meedenken is bij mij de standaard. Bereid je dus voor op kritische vragen. Je wilt immers niet iets doen óm het doen. Daarom moet je keuzes maken. Keuzes die passen bij jouw bedrijf, product of dienstverlening en binnen jouw budget. Gelukkig zijn er binnen ieder budget mogelijkheden genoeg.

Geen omkijken meer naar
Ik kan je veel werk uit handen nemen. En afspraak is altijd afspraak, wel zo duidelijk. Ik werk overzichtelijk en gestructureerd. Dat geeft niet alleen mij rust en duidelijkheid, maar jou ook! En wil je meer dan alleen tekst? Door mijn jarenlange ervaring heb ik een netwerk opgebouwd met daarin echte specialisten. Denk aan webdesigners, grafisch vormgevers of fotografen. Ik ga ook graag samen met hen voor jou aan het werk.

Jouw schrijvende kracht
Mij inhuren kan tijdelijk, bijvoorbeeld voor één klus. Maar ik kan ook functioneren als jouw schrijvende kracht. Dan pak ik al jouw content op en word ik onderdeel van jouw team. De voordelen? Korte lijntjes, iemand die weet wat er speelt, overzicht en structuur en al jouw content in één en dezelfde stijl. Hoewel ik er bewust voor heb gekozen om als zzp’er te werken, functioneer ik het beste in een team. Het is dan ook niet gek dat ik veel vaste opdrachtgevers heb, waar ik in veel gevallen al jarenlang voor werk.

Nieuwsgierig geworden naar de projecten waar ik aan heb gewerkt? Ik heb er een paar verzameld:

Bekijk projecten