Green Planet

Voor multifuel tankstation Green Planet in Pesse verzorg ik al jarenlang de communicatie. Dat betekent dat ik teksten schrijf voor onder meer de website, voor persberichten en advertorials en voor sociale media. Daarnaast redigeer ik plannen, hou ik mij bezig met de vacatures, schrijf ik videoscripts en werk ik aan marketingcampagnes. Lekker divers dus! 

Wat begon als een kleine klus met wat interviews, is uitgegroeid tot een jarenlange nauwe samenwerking. Green Planet heeft een marketeer in dienst, die ik op allerlei gebieden ondersteun. Samen zijn we verantwoordelijk voor onder meer de verschillende advertorials en de nieuwe website. Ook schrijf ik nieuws- en persberichten, berichten voor sociale media en vacatureteksten. Daarnaast zijn alle teksten op de website van mijn hand. Het is hartstikke leuk om zo intensief betrokken te zijn bij zo’n mooie en innovatieve organisatie als Green Planet.

“Jolien is een betrokken en bevlogen tekstschrijver en communicatiemedewerker. Niet alleen levert ze uitstekende teksten, ook beschikt ze over analytisch vermogen en doet ze er alles aan om de materie te doorgronden en eigen te maken. Ze is gezellig, meelevend en authentiek. Jolien werkt voor ons aan meerdere projecten en weet daarin goed het overzicht te bewaren. Ze werkt dan wel zelfstandig, toch maakt ze ook deel uit van ons team. Die korte lijnen werken hartstikke fijn.” – Edward Doorten, eigenaar Green Planet